Houtbewerking

Ons hobbycentrum beschikt over een goed uitgeruste houtwerkplaats met professionele machines en gereedschappen. Je kunt in de houtwerkplaats bijvoorbeeld terecht voor het maken van een meubelstuk of het opknappen van een oude stoel, maar ook voor het maken van houten speelgoed voor uw (klein) kinderen. 

Tuinliefhebbers kunnen aan de slag voor het maken van een bloembak of nestkastje of wat anders. Iedere man of vrouw die graag met hout, hamer lijm, spijkers en schroeven in de weer is kan bij ons terecht om iets moois te maken. Kom gerust eens een kijkje nemen in de houtwerkplaats. In een gezellige sfeer worden daar de leukste dingen gemaakt!

Op ALLE werkdagen op de voormiddag kun je tijdens de openingsuren aan de slag in onze houtwerkplaats. Er zijn dan altijd wel mensen aanwezig om je met raad en daad bij te staan. Je brengt je eigen materiaal mee, of je koopt het ter plekke voor een bescheiden bedrag. Als er geen toezichthoudende vrijwilliger is in de middaguren, kun je helaas niet terecht.