Activiteiten

Welkom bij ons stadshobbycentrum, waar we een breed scala aan activiteiten aanbieden voor mensen van onze doelgroep. Of je nu een beginner bent of een ervaren hobbyist, ons stadshobbycentrum biedt een inspirerende en ondersteunende omgeving waar je nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen, nieuwe vrienden kunt maken en je creativiteit kunt verkennen.

Wij hebben voor elk wat wils, hier zijn de activiteiten die we aanbieden:


 

 1. Boekbinden: Leer de kunst van het binden en decoreren van boeken, en creëer je eigen gepersonaliseerde dagboeken, notitieboekjes en albums.

 2. Computer: Verbeter je digitale vaardigheden en leer alles over computers, internet en softwaretoepassingen.

 3. Damesgym: Doe mee aan onze speciale groepslessen voor vrouwen en werk aan je conditie en flexibiliteit in een ondersteunende omgeving.

 4. Edelsmeden: Ontwikkel je vaardigheden in het werken met edelmetalen en creëer prachtige handgemaakte sieraden.

 5. Etsen: Verken de kunst van het etsen en maak prachtige ontwerpen op metaal, glas of ander materiaal met behulp van etsplaten en zuur.

 6. Glasbewerking: Leer de technieken van glasblazen, glas-in-lood en glasetsen en maak unieke en decoratieve glasobjecten

 7. Houtbewerking: Ontdek de ambacht van houtbewerking en maak je eigen meubels, decoratieve items en kunstwerken met verschillende houtbewerkingstechnieken. Leer ook de basisprincipes van timmeren en maak je eigen meubels en houten constructies.

 8. Keramiek: Leer hoe je met klei kunt werken en maak je eigen keramische kunstwerken, zoals potten, vazen en sculpturen.

 9. Metaalbewerking: Ontwikkel je vaardigheden in het bewerken van metaal en maak prachtige metalen voorwerpen, van sculpturen tot sieraden.

 10. Modelbouw: Bouw gedetailleerde modellen van vliegtuigen, treinen, schepen en meer en breng je favoriete voertuigen tot leven in miniatuurvorm.

 11. Naaien/handwerken: Leer hoe je je eigen kleding, accessoires en huishoudelijke items kunt maken met behulp van naaitechnieken en patronen. Laat je creativiteit de vrije loop met onze handwerkactiviteiten, waaronder breien, haken, borduren en meer.

 12. Pergamano: Ontdek de kunst van Pergamano, kaarten maken en versieren.

 13. Porseleinschilderen: Versier porseleinen voorwerpen met prachtige ontwerpen en kleuren, en maak gepersonaliseerde geschenken en decoraties.

 14. Schilderen/tekenen: Leer verschillende schildertechnieken en creëer je eigen meesterwerken op doek, papier of andere oppervlakken. Verken de wereld van tekenen en schetsen en leer hoe je verschillende materialen en technieken kunt gebruiken om je artistieke visie vast te leggen.

 15. Toneel: Ontdek de kunst van het acteren, regisseren en toneelontwerp.


“Zoveel soorten activiteiten... zoveel verschillende mensen!”